Akupunktur

Dit bevægeapparat er så meget mere end bare dit daglige transportmiddel. Vi ved i dag at bevægeapparatet har en stor betydning for hele kroppens både fysiske og psykiske velbefindende. En velfungerende muskulatur har en lige så vigtig opgave som vores skjoldbruskkirtel eller vores bugspytkirtel. Musklerne hjælper os med regulering af vores insulinproduktion, med produktionen af lykkehormoner og med dæmpningen af mulige betændelser i kroppen. Talrige studier beviser at en 6 ugers sengeliggende periode svarer til en 10-års-ældringsproces.

Lad mig være behjælpelig med at opretholde din livsglæde og opnå dine mål ved hjælp af akupunktur.

Hudscreening

Omkring 35-årsalderen er det anbefalelsesværdigt at få en grundig undersøgelse af hele huden.

Skader- blandt andet fra UV-lys- ophober sig i løbet af dit liv og kan forandre dine hudceller og fremme udviklingen af forskellige slags hudkræft.

En omfattende hudundersøgelse kan hjælpe til at forebygge alvorlige sygdomme.

 

 

 

Enkel konsultation

Hvis du har behov for en konsultation, der drejer sig om et særligt emne, men  som ikke passer i de ovennævnte kategorier, er det selvfølgelig muligt at lave en aftale til en individuel vurdering.

Åbningstider

Jeg tilbyder konsultationer mellem klokken 08.00 og klokken 20.00 fra mandag til fredag. 

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.